У Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналістку

Суспільство
Надія Труш31 серпня 2016 о 17:181480 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналістку
30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали, Марина Розанова, погрожувала журналістці ГромадськеТБ.Полтава Ользі Дудці.

У Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналісткуУ Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналістку. Фото – poltavske.tv

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Розанова підбігла до журналістки після судового засідання в коридорі, схопила її за руку і сказала: «Я побрию тебе наголо, якщо ти в інтернеті опублікуєш мою фотографію».

Також вона погрожувала Ользі Дудці, що подасть на неї до суду, а у журналістки не вистачить зарплати, щоби з нею судитися.

Погрожували також журналісту «Полтавщини» Миколі Лисогору, де, власне, й розміщена фотографія скандальної адвокатки. Як пише видання, поза залою суду, уникаючи інших свідків, батько підозрюваного сказав журналісту “Полтавщини”, що засуне йому фотоапарат в «ж…». У коментарях під публікацією «Полтавщини» невідомий коментатор звинувачує медійників, які буди присутні на суді, у недотриманні журналістської етики.

Микола Лисогор повідомив, що не звертався до поліції.

– Поки не збиралися, подивимося що буде далі, – сказав він.

Судове засідання стосувалося розгляду справи 25-річного полтавця, якого підозрюють у вбивстві свого товариша. 30 грудня 2015 року вдень на вулиці Калініна невідомий зробив три постріли із травматичної зброї в голову чоловіку. Поранений від отриманих травм помер у лікарні. Невдовзі поліція затримала чоловіка, якого і підозрює у вбивстві полтавця. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

12 січня 2016 року на сайті «ОРД» користувач «Козак» залишив повідомлення, що підозрюваний – син кримінального авторитета. Наразі підозрюваного тримають під вартою, поки не завершилося слідство, попередньо це триватиме до 2 листопада.

Як повідомляє Громадське ТБ.Полтава, адвокат Марина Розанова є дружиною полтавського прокурора. Зокрема, у декларації прокурора прокуратури Полтавської області Юрія Розанова за 2014 рік у графі «Члени сім'ї декларанта» вказано прізвище та ініціали його дружини: Розанова М.В., що збігаються з ініціалами адвоката (Розанова Марина Валеріївна).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter