День медика у Полтаві: лікарям дарували премії, квартири і концерт Винника, Мамаю – козака

Суспільство
Надія Труш19 червня 2015 о 13:004224 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 День медика у Полтаві: лікарям дарували премії, квартири і концерт Винника, Мамаю – козака
У Полтаві гучно відзначили День медичного працівника.

Мер Полтави Олександр Мамай вручав лікарям грамоти та 500 гривень преміальних. 10 медиків отримали сертифікати на квартири. Головні лікарі кількох медичних закладів отримали сертифікати на придбання медичної техніки.

Урочистості відбулися у палаці дозвілля "Листопад".

День медика у Полтаві лікарям подарували премії, квартири і концерт Винника, Мамаю козакаПолтавських лікарів розважав співак Олег Винник. фото Надії Кучер

Без подарунка не залишився й очільник міста. Йому вручили великого іграшкового козака. На що Олександр Федорович пожартував: козак нагадує його кучеряве дитинство.

Для лікарів з нагоди їх професійного свята виступали дітлахи із танцювальними та гумористичними сценками.

Родзинкою свята став концерт співака Олега Винника. Трохи більше ніж годинний виступ співака полтавські лікарі сприйняли "на ура": Підспівували, дарували Виннику квіти, танцювали. Олег сипав жінкам компліменти та присвячував їм свої хіти. Згадав хлопців, які зараз перебувають в АТО, виконав для них кілька композицій. Все ж на концерті були переважно запальні танцювальні пісні, а сам артист віддавався виступу на повну. Раз у раз виходив у зал. До слова, поділився із глядачами, що радий побувати у Полтаві, бо має у своїй команді двох музикантів-полтавців.

Нагадаємо, раніше міська влада дарувала медикам концерт Малініна та Успенської. Цьогоріч вирішили обійтися без російських виконавців, згадавши про українські таланти.

Раніше повідомлялося, що медиків очікує премія у розмірі 600 гривень. Про це йшлося у проекті рішення міськвиконкому. Проте отримали полтавські лікарі на сотню гривень менше.

Фото Надії Кучер і Андрія Іванова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter