У Полтаві поліцейські та маленька дівчинка вчили городян переходити вулицю (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство
Андрій Іванов8 вересня 2016 о 12:221524 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві поліцейські та маленька дівчинка вчили городян переходити вулицю (ФОТО, ВІДЕО)
Поліцейські провели профілактичний захід, щоб роз’яснити громадянам, як правильно переходити дорогу.

У Полтаві поліцейські та маленька дівчинка вчили городян переходити вулицю (фото та відео)Фото Андрія Іванова

8 вересня патрульні поліцейські вирішили у достатньо оригінальний спосіб нагадати полтавцям, як правильно переходити дорогу. Тим, хто порушував правила, на помилку вказували не тільки правоохоронці, а й дитина.

– У рамках місячника безпеки дорожнього руху поліцейські разом з учнями шкіл провели акцію безпечний пішохідний перехід, – розповіла Марина Зінюха, інспектор другої роти патрульної поліції Полтави. – Біля пішохідних переходів ми дивимося – хто неправильно переходить дорогу, і разом із дітьми розповідаємо, на яке світло потрібно переходити дорогу. Виходить так, що діти краще знають, ніж дорослі громадяни, як потрібно себе поводити на дорозі.

– Ми вчимо людей, як правильно переходити дорогу, – розповіла Марія, учениця четвертого класу. – Навіть коли переходиш дорогу на зелене світло, все одно потрібно подивитися вліво, а потім вправо, щоб переконатися, чи не їде машина.

Читайте також: Полтавець у Харкові купив крадений автомобіль

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter