У Полтаві урочисто піднімуть прапор із зони АТО

Суспільство
Андрій Іванов10 серпня 2015 о 15:441400 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві урочисто піднімуть прапор із зони АТО
У Полтавській ОДА визначали, як святкувати два державних свята у Полтаві: День Незалежності України та День Державного прапора України.

У Полтаві урочисто піднімуть прапор с зони АТОЮрій Варченко показує прапор, який підійматимуть в Полтаві

Юрій Варченко, виконуючий обов'язки директора департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю, розповів, що 22 липня уже затвердили план заходів з відзначення Дня Незалежності України. Але він потребує детального розгляду, адже певні пункти мають бути розшифровані.

Відзначення розпочнеться 21 серпня врученням нагород найвидатнішим полтавцям, серед них, зокрема, буде багато учасників АТО. 23 серпня в Полтаві та усіх районних центрах урочисто підіймуть прапор України. Причому в Полтаві це буде прапор з зони проведення антитерористичної операції . Ранок Дня Незалежності розпочнеться з молебня за Україну. Потім відбудеться урочисте покладання квітів, а також завершальний етап Всеукраїнської патріотичної гри-квесту.

Крім того буде багато концертів – симфонічний оркестр увечері на День Незалежності гратиме біля Білої Альтанки. Після концерту – презентація фільму про героїв АТО. Буде і урочистий концерт в палаці дозвілля «Листопад». До свята організують різноманітні експозиції, серед яких, наприклад, вуличний музей присвячений Іванові Мазепі, який працюватиме у центрі міста, розповіла Валентина Вождаєнко, заступник начальника управління культури Полтавської ОДА.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter