У Полтаві вкотре проходить благодійний ярмарок

Суспільство
Андрій Іванов19 червня 2016 о 15:002026 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вкотре проходить благодійний ярмарок
Вже черговий ярмарок, цього разу на Трійцю, провела «Команда небайдужих»

У Полтаві вкотре проходить благодійний ярмарокФоторепортаж Андрія ІвановаНа торжищі, як зазвичай, було представлено багато чого. Від виробів майстрів народної творчості до меду, від галушок до швидкісного спуску на мотузці.

– Сьогодні ми проводимо черговий благодійний ярмарок біля стін Свято-Успенського кафедрального собору, – говорить Наталя Гранчак, глава ГО «Команда небайдужих» – Наші ярмарки вже стали традиційними. Ми намагаємося їх прив’язувати до великих церковних свят. Наступний ярмарок плануємо на Покрову. Можливо на Успіння, ще проведемо. Особливість ярмарки те, що усі гроші зібрані тут, йдуть на соціальні потреби та на наших захисників на сході України. Тобто, кошти спрямовуються на благодійні справи.

Цьогоріч на ярмарку продають шиншилу, яку «Команді небайдужих» подарувала одна з волонтерів. Також на ярмарку цього разу продавали солодку вату та старовинні сорочки, рушники і полотно. Речі збирали на Полтавщині по усіх селах нашого краю.

Концертна програма була традиційною. На сцені виступали різні колективи Полтави та області. Причому, як повідомила Наталя Гранчак, робили вони це безкоштовно, як і ті люди, що налаштовували апаратуру та готували сцену.

Також в торжищі бере участь і «Коло». У кожного полтавця є шанс потрапити у наступний номер газети. Проте, як це зробити – дізнаєтесь на ярмарку. Поспішайте! Час ще є! Намет «Кола» знаходиться біля пам’ятника Іванові Мазепі.

Читайте також: Сьогодні православні відзначають Трійцю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter