Відбудеться Всеукраїнський конкурс «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»

Суспільство
Наталія Сіробаб13 вересня 2016 о 15:24995 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відбудеться Всеукраїнський конкурс «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»
Міністерство освіти, ГО «Серце до серця» та Посольство Литовської Республіки оголосили конкурс фото- та відеоробіт.

Відбудеться Всеукраїнський конкурс «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»Відбудеться Всеукраїнський конкурс «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді», колаж із сайту myrgorod.pl.ua

Відповідно до Плану спільних заходів Міністерства культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні у вересні-грудні 2016 року відбудеться Всеукраїнський конкурс фото-, відеоробіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді», йдеться на офіційному сайті міста Миргород.

Основною метою конкурсу є сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді щодо НАТО; привернення уваги молоді до проблематики національної безпеки, соціального партнерства, культурної співпраці тощо.

Брати участь у конкурсі можуть учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студенти 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів.

Роботи учасників приймають до 2 грудня 2016 року. Підбиття підсумків конкурсу триватиме до 13 січня 2017 року.

По додаткову інформацію прохання звертатися: (044)501-01-15,

e-mail: sercedoserca1@gmail.com, http://sds.in.ua, http://ua.mfa.lt.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter