Влада Полтави обіцяє сто квартир для учасників АТО

Суспільство
Надія Труш2 лютого 2016 о 15:491327 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Влада Полтави обіцяє сто квартир для учасників АТО
Мер Олександр Мамай пообіцяв учасникам АТО і їхнім родинам надати протягом року житло.

Влада Полтави обіцяє сто квартир для учасників АТОВлада Полтави обіцяє сто квартир для учасників АТО. Фото rada-poltava.gov.ua

Міський голова сьогодні, 2 лютого, провів особистий прийом громадян, зокрема, зустрівся із бійцями АТО. Про це йдеться на сайті Полтавської міської ради.

Олександр Мамай пообіцяв, що міська влада планує зведення у 2016 році житлового будинку. Близько ста квартир будуть призначені саме для учасників АТО та їхніх сімей.

Також Олександр Мамай розповів, що, якщо обласна влада прийме рішення про виділення коштів на оплату 25% вартості житла для учасників АТО, то міська влада зробить усе, щоб компенсувати учасникам АТО ще 50% вартості квартир.

Родини загиблих бійців отримають житло безкоштовно, запевняють на сайті міськради. Міський голова запропонував створити або ж увійти до складу комісії, яка визначатиме, кому житло необхідне у першу чергу.

До теми: В Уряді роз'яснили щодо збільшення грошового забеспечення військовослужбовців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter