Власники автомобілів із газовою установкою мають право на податкову знижку

Суспільство
Ольга Матвієнко5 травня 2016 о 11:24779 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Власники автомобілів із газовою установкою мають право на податкову знижку
Знижка передбачена Податковим кодексом.

Власники автомобілів із газовою установкою мають право на податкову знижкуВласники автомобілів «на газу» мають податкову знижку. Фото – socportal.info

Громадяни, які минулого року переобладнали свій транспортний засіб з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива, мають право включити до податкової знижки суму фактично сплачених коштів на таке переобладнання. Про це повідомили у прес-службі ДФС у Полтавській області.

Така знижка передбачена статтею 166 Податкового кодексу України. Переобладнання підтверджується сертифікатом відповідності та свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

Читайте також: Уряд визначив єдину ціну на газ для населення

Понесені витрати враховують відповідно до платіжних та розрахункових документів, зокрема квитанцій, фіскальних або товарних чеків, прибуткових касових ордерів, копій договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача).

У зазначених документах обов’язково повинні бути відображені вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Для отримання податкової знижки необхідно заповнити та подати Декларацію про майновий стан і доходи за 2015 рік до податкової інспекції за місцем проживання (реєстрації в паспорті) до кінця поточного року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter