Волонтери у Полтаві провели квест для дітей-переселенців

Суспільство
Ольга Матвієнко22 липня 2016 о 08:441900 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Волонтери у Полтаві провели квест для дітей-переселенців
​Ініціаторами заходу виступили волонтери нещодавно відкритого офісу «КримСОС».

Полтаві для дітей переселенців волонтери провели квестПолтаві для дітей переселенців чпровели квестФото надані «Community Center» (ГО «КримСОС»)

20 липня «Community Center» (ГО «КримСОС») спільно з ГО «Наш Шлях» та ГО «Полтавський волонтерський корпус патріотів України» провели квест для дітей-переселенців.

Захід пройшов як пілотний, оскільки волонтери планують і надалі проводити подібні акції для переселенців, тож початок уже покладений. Про це повідомив Чабан Іван, голова «Community Center». Цікаве і корисне дозвілля для найменших – один з напрямків, яким опікується Полтавський «Community Center» ГО «КримСОС».

У заході взяли участь діти від 6 до 13 років. Успішно пройшли завдання, яких було чимало: завдання на фізичні вправи, спритність, кмітливість, логіку, знання історії та математики, розгадка ребусів, вправи творчості (малювання, римування і т.д.), завдання, що розвивають командний дух. Учасники змогли на повну розкрити свої здібності, саме тому кожен з них за успішно виконане завдання отримував солодкі бонуси.

Останні треба було зберегти до кінця гри, оскільки це давало команді додаткові бали для перемоги, такий важливий момент був продуманий як ще одна можливість зміцнити команду.

На завершення усі учасники отримали корисні подарунки – зошити, блокноти, альбоми для малювання фломастери, олівці, фарби – необхідні речі як для школи, так і для дозвілля, і солодощі.

На завершення дітлахів чекав ще один сюрприз – катання на атракціоні «Веселі гірки» та відвідини «Кімнати сміху», ці подарунки були надані адміністрацією «Парку Перемоги» спеціально для діток з родин переселенців, за що організатори висловлюють окрему подяку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter