Восени у Полтаві пройде Напівмарафон

Суспільство
Надія Труш19 серпня 2015 о 08:401610 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Восени у Полтаві пройде Напівмарафон
Забіг відбудеться 6 вересня.

Восени у Полтаві пройде НапівмарафонВосени у Полтаві пройде Напівмарафон

У Напівмарафоні очікують до 1000 учасників.

Спортсменам пропонуються на вибір декілька трас. Перша з них протяжністю 3 км починається на вул. Жовтневій, потім проходить через вул. Фрунзе та повертається до вихідної точки. Забіг на трикілометровій дистанції буде благодійним. Кошти, зібрані під час забігу, буде передано для вирішення однієї з найбільш значних проблем у галузі охорони здоров’я, яку найближчим часом визначить міська влада Полтави. Організатор забігу – компанія "Нова Пошта".

Другий маршрут довжиной 10 км охоплюватиме також вулицю Фрунзе, а потім доповниться пробігом по Першотравневому проспекту до Соборного майдану з поверненням на вулицю Жовтневу.

Нарешті, найтриваліший забіг на 21,0975 км пройде за тим самим маршрутом, що й десятикілометровий, але цього разу учасникам доведеться зробити два кола.

Крім цього, у ролі бігунів зможуть побути й діти, яким організатори запропонують дві траси протяжністю 300 м і 1 км.

Учасники Напівмарафону зможуть не просто випробувати себе і допомогти іншим, але й насолодитися видами одного з найстаріших міст України. Мальовничі маршрути проходитимуть повз пам’ятник захисникам Полтави, парк "Перемога", Національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, краєзнавчий музей, Спаську церкву, Свято-Успенський кафедральний собор, Петровський парк, літературно-меморіальний музей Івана Котляревського.

Під час заходу на учасників та гостей чекає насичена розважальна програма, а родзинкою Напівмарафону стануть неповторні полтавські галушки!

Для участі у марафоні потрібно зареєструватися.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter