Як у Полтаві вночі депутати прибирають сніг

Суспільство
Андрій Іванов23 січня 2016 о 09:402252 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як у Полтаві вночі депутати прибирають сніг
Тимчасова депутатська комісія з питань аналізу, планування та організації заходів з благоустрою на 2016 рік почала свою роботу

Як у Полтаві вночі депутати прибирають снігФото зі сторінки Вадима Ямщикова.

Про те, як прибирають вулиці міста від снігової навали доповіли на своїх сторінках у Фейсбук депутати Юліан Матвійчук та Вадим Ямщиков зі «Свободи».

Робота депутатської комісії, організована «Свободою», яку очолює Вадим Ямщиков, дозволила залучити техніку підприємців, техніки стає ледь не вдвічи більше.
Також залучена важка військова техніка, ще два грейдери. Вивозять сніг тепер не один, а шість навантажувачів. Контроль за чіткою роботою сьогодні вночі слідкували 4 «свободівські» групи і 3 групи «самопомочі», аби грейдеристи і трактористи не спали і не філонили. Допомагають витягати машини та розвозять хліб хлопці з «Полтавської січі» та «УПС патруль». Політика політикою, але коли моє місто страждає від природного коллапсу та стоїть під загрозою затоплення весняними паводками - потрібні рішучі дії. Приходиться працювати з тими людьми, з якими не знаходимо спільної мови. Але здебільшого така робота надихає Це ще не кінець, сьогодні (23 січня - авт.) знову нарада з підприємцями, буде ще більше техніки.»

Читайте також: Для прибирання снігу у Полтаві створили спеціальну депутатську комісію

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter