Як заступника голови Полтавської обласної ради Марченка змусили написати заяву на звільнення (ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко28 березня 2015 о 18:463122 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як заступника голови Полтавської обласної ради Марченка змусили написати заяву на звільнення (ВІДЕО)
Журналісти "Коло" встигли зафіксувати, як активістка пообіцяла спалити себе і своїх дітей, якщо Марченко не піде.

Як заступника голови Полтавської обласної ради Марченка змісили написати заяву на звільненняЗаступник голови полтавської обласної ради написав заяву на звільнення. Фото Ольги Матвієнко

27 березня на Полтавському майдані зібрався мітинг. Люди вимагали від влади пояснення, яким чином нараховуватимуться тарифи і як їх сплачувати.

Протестна акція завершилася написанням заяви на звільнення першим заступником голови Полтавської обласної ради Володимиром Марченком.

Чиновник не одразу погодився із вимогами людей. Він обіцяв, що напише заяву на сесії обласної ради, яка має відбутися в квітні. Проте люди вимагали негайного звільнення. Лише після того, як одна із активісток, мати-одиначка, доведена до відчаю, пообіцяла негайно спалити на площі перед облдержадміністрацією себе і своїх трьох дітей, Володимир Марченко заяву написав.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter