Офіційно: загиблому воїну АТО встановлять меморіальну дошку у Полтаві

Суспільство
Андрій Іванов13 травня 2015 о 10:521100 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Офіційно: загиблому воїну АТО встановлять меморіальну дошку у Полтаві
Зокрема так вирішили на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Олександр Мамай.

Загиблому воїну АТО встановлять меморіальну дошку у ПолтавіВалерій Боняківський пішов на Схід добровольцем. Фото із соціальної мережі

Члени виконкому вирішили встановити в Полтаві меморіальну дошку полтавському солдату Валерію Боняківському, який віддав своє життя, захищаючи суверенітет держави на Сході України. Пам’ятний знак встановлять на 11 школі, де навчався загиблий. Нагадаємо, його посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького.

Також рішення про встановлення ще двох меморіальних дошок повинні прийняти найближчим часом.

Також, відповідно до затверджених на засіданні рішень, з міського бюджету виділять 56 тисяч гривень матеріальної допомоги мешканцям міста за особистими зверненнями. По 400 гривень матеріальної допомоги виплатять 204 дружинам загиблих ліквідаторів чорнобильської катастрофи, по дві тисячі гривень отримають дві родини загиблих воїнів АТО і п’ять матерів воїнів-інтернаціоналістів, загиблих в Афганістані.

100 тисяч гривень з міського бюджету витратять на облаштування новоствореного дитячого будинку сімейного типу. Полтавка, яка взяла на себе відповідальність за виховання восьми дітей, заслуговує на повну і всебічну підтримку і допомогу влади, переконани Олександр Мамай.

На оздоровлення і літній відпочинок полтавських дітей виділили на два з половиною мільйони гривень більше, ніж у минулому – майже шість мільйонів гривень.

Говорили на засіданні і про ремонт освітніх закладів. Наразі його проводитимуть у двох школах: у 9 реставруватимуть огорожу території та покрівлю будівлі групи продовженого дня, а в 38 – підвальне приміщення, повідомили на офіційному сайті міської ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter