Полтавці фотографуючись назбирали грошей для армії

Ритм життя
Ольга Матвієнко25 серпня 2014 о 13:512022 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці фотографуючись назбирали грошей для армії
​Під час благодійної фотосесії в Полтаві назбирали 8583 гривні.

Акція волонтерського об’єднання «Полтавський батальйон небайдужих» 24 серпня охопила у центрі міста більше тисячі людей.

Полтавці фотографуючись назбирали грошей для арміїБлагодійний фотопроект "Полтавський патріот"

Благодійна фотосесія «Полтавський патріот» проходила на Театральній площі. Її метою було зібрати якомога більше грошей для військових АТО за фото на фоні українського прапора.

Сьогодні гроші підрахували і виявилося, що трохи більше, ніж за чотири години полтавці вкинули до скриньки майже 9 тисяч гривень. Прослідкувати за рухом коштів, які збирає Полтавський батальйон небайдужих можна на сторінці волонтерської групи у Фейсбуці.

– Акція мала на меті, звичайно, не тільки збір коштів. Ми також хотіли показати, що українцям болить те, що відбувається на Сході, що їм не байдуже, дати їм шанс висловити свою підтримку військовим. Але кількість людей, які підтримали акцію, і зібрана сума вражають, – розповідають організатори акції. – На ці кошти уже замовили 200 комплектів термобілизни для військових із Німеччини.

Під час акції до скриньки кидали від кількох гривень до кількох сотень. Для фото організатори надавали також реквізит – віночок, прапори, букети із колосків та калини, намисто, українські хустки та інше.

Фотосесію підтримали професійні фотографи – Юлія Пашковська, Олександр та Валентина Уварови, але багато людей просто фотографувалися на свої фотоапарати і телефони, щоб одразу отримати фото.

Професійні ж знімки можна буде незабаром побачити на сторінці Полтавського патріота у Фейсбуці та у групі Вконтакте.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter