Квітка з серветки – прикраса святкового столу

Родина
Юлія Малицька28 березня 2014 о 14:258267 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Квітка з серветки – прикраса святкового столу
Штучні квіти розділяють з людьми радісні і сумні події.

Квіткова тема в рукоділлі майже невичерпна. Зчого тільки не створюють штучні квіти: з паперу і тканини, шкіри і фетру, з пластику і бісеру! Квіти шиють, в’яжуть, ліплять, вирізають і малюють! Словом, флористичні мотиви – привід для прояву фантазії і реалізації творчих задумів.

Робити штучні квіти люди навчилися давно, ще у Стародавній Греції і Стародавньому Китаї , вміли виготовляти прекрасні квіти з порцеляни і золота.

У Європі штучні квіти отримали широке поширення з XVI століття. Ними прикрашалися інтер’єри палаців, сукні та костюми, капелюхи і зачіски.

У 1960-х роках штучні квіти втратили колишню популярність. У моду ввійшли вже в наш час, коли композиції та букети з квітів стали застосовуватися для оформлення інтер’єру помешкань і офісів. Зараз квіти використовують для прикрас суконь, костюмів, капелюхів та зачісок; декоративними квітами прикрашають вітрини магазинів, сцени, різні заходи. Штучні квіти розділяють з людьми не тільки радісні, а й сумні події.

Штучні квіти знову улюблені нами, однак оксамит, натуральний шовк, пір’я птахів залишилися в минулому. Тепер квіти роблять в основному з недорогих матеріалів.

Квытка

Квытка

Якщо хочете прикрасити свій будинок гарними квітами власного виготовлення, то цей майстер-клас для Вас.

Квітка з серветки – прикраса святкового столу.

Отже, для роботи нам потрібно:

1) багатошарові паперові серветки,

2) ножиці,

3) нитка.

1 Складаємо серветку навпіл,потім складаємо її гармошкою, ось так:

Квытка

2 Середину перев’язуємо ниткою.Ножицями заокруглюємо краї пелюсток майбутньої квітки

Квытка

3 Розпушуємо квітку, це зовсім просто

Квытка

Квітка готова!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter