Як обладнати робочий куточок для школяра

Родина
Юлія Малицька4 серпня 2014 о 16:254111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як обладнати робочий куточок для школяра
Робоче місце школяра має бути продуманим до дрібниць.

Як обладнати робочий куточок для школярафото з сайту samsmogy-remont.ru

До початку навчального року залишилось небагато часу. Тому час потурбуватись про робоче місце Вашого школяра, воно допоможе учню в непростій справі отримання знань.

Місце для зберігання книг і канцелярського приладдя.

Вдалим рішення для зберігання підручників і словників є підвісні відкриті полиці. Бажано, щоб дитина могла дотягнутися до потрібних книг, не встаючи зі стільця. Для зберігання канцелярії (зошитів, кольорового паперу, фарб) краще підійдуть висувні ящики. Якщо ж у столі ящиків немає, обов’язково придбайте невелику тумбу для зберігання приладдя.

До теми - Як правильно вибрати канцтовари для школяра: поради

Місце для розкладу уроків.

Розклад уроків і позашкільних занять має висіти перед очима школяра – найкраще на стіну навпроти письмового столу. А щоб не дірявити стіну кнопками, придбайте магнітну або коркову дошку. На таку дошку можна вішати також записки від батьків, малюнки дитини, улюблені фотографії та листівки. Крім того, така дошка навчить молодшого школяра планувати свій день і правильно розпоряджатися часом.

Місце для сміття.

Щоб чернетки і списані листочки не валялися на робочому столі школяра, краще відразу придбати для них спеціальну корзину для сміття.

Місце для шкільного рюкзака.

Для шкільного рюкзака краще передбачити спеціальний гачок недалеко від робочого місця.

Місце для фізкультурної форми.

Спортивний костюм дитина носить у школу в спеціальному мішечку. Тому краще відразу приготувати додатковий гачок, на який він буде підвішуватися.

Місце для зберігання шкільної форми.

Щоб шкільна форма зберігалася в охайному вигляді, її слід щодня надягати на вішалку і прибирати у шафу для одягу або вішати на одинарне підлогове плічко.

Ці пункти є найголовнішими та всі діти різні і є деталі індивідуальні, які стосуються лише вашої дитини, тому враховуйте і їх.

Робоче місце має асоціюватися у школяра не з тюремною камерою, в якій він відбуває покарання, а з затишним куточком, що сприяє навчанню.

Матеріали з сайту forchild.org.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter