На Хелловін у Полтаві вкрали каналізаційний люк та iPhone

Ситуація
Ольга Матвієнко3 листопада 2014 о 13:011105 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Хелловін у Полтаві вкрали каналізаційний люк та iPhone
У ніч на Хелловін у Полтаві сталися кілька крадіжок.

На Хелловін у Полтаві вкрали каналізаційний люк та iPhoneНа Хелловін у Полтаві скоїли кілька крадіжок. Фото – erve.ua

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада в Полтаві сталися кілька крадіжок. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

Серед жертв крадіїв молодь, яка відпочивала у нічних закладах міста. Наприклад, до Октябрського райвідділу міліції звернулася 19-річна дівчина. Вона повідомила, що в одному із нічних клубів у неї із кишені вкрали мобільний телефон «iPhone-6». Його вартість 15 тисяч гривень.

Згодом до того ж райвідділу звернулася 29-річна полтавка із повідомленням про крадіжку сумки. У сумці було 300 гривень, але разом із вартістю жіночого аксесуара збиток становить 2 тисячі гривень.

Читайте також: Міст на Полтавщині намагалися розібрати на металолом

А ось у Ленінському районі міста правоохоронці стикнулися із крадіжкою на вулиці. Правоохоронці затримали 36-річного безробітного полтавця, який вкрав каналізаційний люк.

Наразі за всіма фактами правопорушень відкрили кримінальні провадження. Згідно частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), передбачене покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter