На пляжі у Полтаві побили відпочивальників, серед яких був міліціонер: є загиблий

Ситуація
Ольга Матвієнко18 серпня 2014 о 12:143079 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На пляжі у Полтаві побили відпочивальників, серед яких був міліціонер: є загиблий
​21-річний хлопець не вижив після отриманих травм.

На пляжі у Полтаві побили відпочивальників, серед яких був міліціонер: є загиблийПолтавець помер від отриманих побоїв. Фото – exo.in.ua

17 серпня, близько 3.00 з пляжу річки Ворскла до Полтавської обласної лікарні доставили 21-річного полтавця із черепно-мозковою травмою та гематомами на обличчі. Як повідомили в прес-службі УМВС, чоловік помер від отриманих травм у лікарні.

Правоохоронці у ході слідства з’ясували, що загиблий отримав травми під час нападу на його компанію на пляжі групи невідомих. Сутичка сталася близько 1.00 неподалік кафе на одному із пляжів по вулиці Сакко. У компанії, на яку напали, відпочивав оперуповноважений сектору карного розшуку Ленінського райвідділу. У цей час він був не при виконанні.

За фактом вже розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство, а також за частиною 4 статті 296 – хуліганство. У скоєному вже обґрунтовано підозрюється певна група осіб.

Крім того керівництво УМВС призначило комісійне службове розслідування.