На Полтавщині у наркоторговця знайшли 70 літрів опію

Ситуація
Ольга Матвієнко25 липня 2014 о 14:182050 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у наркоторговця знайшли 70 літрів опію
​46-річний мешканець Зіньківського району тривалий час займався виготовленням та продажем опію.

На Полтавщині у наркоторговця знайшли 70 літрів опіюЧоловік не один рік виготовляв та продавав наркотики. Фото – mvs.gov.ua

Працівники управління з боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції заарештували раніше судимого чоловіка за виготовлення наркотиків. Він не один рік поспіль виготовляв опій ацетильований. Про це повідомляють у прес-службі УМВС області.

На Полтавщині у наркоторговця знайшли 70 літрів опію

– Всюди під час проведень санкціонованого обшуку вилучалися наркотичні речовини, приладдя для виготовлення наркотику, – повідомив Геннадій Нізельковський, – виконуючий обов’язки начальника УБНОН УМВС. – Усього міліціонери «назбирали» 200 грам макової соломки, 22 мілілітрів опію ацетильованого, 70 літрів опію екстракційного та приладдя для виготовлення наркотичних засобів. Декілька кущів маку правоохоронці виявили і на подвір’ї господаря.

Сировину для наркотиків виробник отримував від місцевих наркоманів, які за 50 гривень збирали снодійний мак у селах району.

На Полтавщині у наркоторговця знайшли 70 літрів опію

На сьогоднішній день чоловіка затримали та заарештували. Відносно нього розпочали кримінальне провадження за незаконне виготовлення, перевезення та збут наркотичних речовин, вчинене організованою групою та в особливо великих розмірах. Термін покарання за цей злочин сягає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Полтавщині затримали чоловіка за наркотики і зброю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter