Під Полтавою перекинувся автобус Київ-Луганськ. 8 людей потрапили до лікарні

Ситуація
Ольга Правденко15 грудня 2014 о 12:353176 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою перекинувся автобус Київ-Луганськ. 8 людей потрапили до лікарні
Сьогодні вранці під Полтавою поблизу села Абазівка перевернувся автобус. У салоні перебувало 48 пасажирів 21-66 років, які їхали з Києва до Луганська.

Під Полтавою перекинувся автобус, який їхав з Києва до Луганська. 8 людей потрапили до лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 5-ої години ранку 15 грудня на 324 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Абазівка Полтавського району.

– Водій 54 років і всі пасажири були з Луганщини. Це був нерейсовий автобус, здійснював нерегулярні перевезення за маршрутом «Київ-Луганськ», – зазначив Юрій Сулаєв, прес-офіцер УМВС в Полтавській області.

На зазначеній ділянці дороги автобус з’їхав в кювет та перекинувся на правий бік.

Нагадаємо, учора через ДТП 4 людей потрапило до лікарні.

– Унаслідок ДТП 8 пасажирів доставили до 1 міської клінічної лікарні із забоями, травмами, черепно-мозковими ушкодженнями. Після надання першої допомоги п’ятьох відпустили, трьох осіб шпиталізували, – розповідає Максим Петрушкевич заступник начальника ДПРЧ № 4 міста Полтава. – Частину людей після евакуації доставили до пункту обігріву, де після надання необхідної допомоги, нагодували та надали місця для відпочинку.

Під Полтавою перекинувся автобус, який їхав з Києва до Луганська. 8 людей потрапили до лікарніФото з сайту tsn.ua ( 3 шт.)

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до травмування людей).

Під Полтавою перекинувся автобус, який їхав з Києва до Луганська. 8 людей потрапили до лікарніЛюдей доставили до пункту обігріву

Слідчо-оперативна група міліції з’ясовує обставини та причини пригоди. У міліції зазначають, поки що важко сказати, хто винен у скоєнні ДТП.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter