Прокуратура розслідує витік інформації у справі про вбивство Олега Бабаєва

Ситуація
Ольга Матвієнко10 вересня 2014 о 12:591468 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура розслідує витік інформації у справі про вбивство Олега Бабаєва
​Прокуратура шукає винних у розголошенні імені головного підозрюваного у вбивстві міського голови Кременчука Олега Бабаєва.

Прокуратура розслідує витік інформації у справі про вбивство Олега БабаєваПрокуратура затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві Бабаєва. Фото – zn.ua

Виконуючий обов’язки прокурора Полтавської області Юрій Кравченко під час брифінгу в Кременчуці розповів, що за підозрою у вбивстві Олега Бабаєва затримали п’ятьох чоловіків. Раніше повідомляли, що четверо із них – безпосередні виконавці, ще один – замовник. У ЗМІ невдовзі після затримання підозрюваного у замовленні вбивства опублікували його ім’я. У прокуратурі наголошують, що це – порушення таємниці слідства.

– Відповідно до положень чинного Кримінального процесуального кодексу дані досудового розслідування можуть бути розголошені лише з дозволу прокурора, який є процесуальним керівником у кримінальному провадженні, – пояснив Юрій Кравченко та додав, що так як затримання підозрюваних та події, які відбулися, знайшлися охочі прокоментувати, то 4 вересня 2014 року прокуратурою Полтавської області за фактом розголошення даних досудового розслідування службовими особами розпочали кримінальне провадження.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter