У Чутівському районі внаслідок ДТП загинули дві людини (фото)

Ситуація
Валентина Зайченко27 червня 2014 о 14:002550 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Чутівському районі внаслідок ДТП загинули дві людини (фото)
ДТП трапилося 26 червня о 15 годині 30 хвилин на 372 кілометрі автодороги Київ-Харків.

За попередніми даними, в напрямку міста Харкова рухався автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT», під керуванням 46-річного мешканця Кіровоградської області, який виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем ЗАЗ-110206, під керуванням 46-річного мешканця міста Полтава. Після цього автомобіль «ФОРД-Мондео», що рухався в напрямку міста Полтави, за кермом якого перебував 44-річний мешканець міста Житомир, не витримав безпечної дистанції і скоїв зіткнення із вищевказаними авто, повідомляють на офіційному сайті обласної міліції.


У Чутівському районі внаслідок ДТП загинули дві людини (фото)Фото з mvs.gov.ua

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля ЗАЗ-110206 та 25-річна пасажирка автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT» загинули на місці події. Водій автомобіля «VOLKSWAGEN» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, сопаркому та доставлений в лікувальний заклад обласного центру.


У Чутівському районі внаслідок ДТП загинули дві людини (фото)

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


У Чутівському районі внаслідок ДТП загинули дві людини (фото)

Читайте також: У ДАІ назвали недоліки роботи влади, які призводять до аварій на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter