У Полтаві злодії, тікаючи, випадково натрапили на кінологів: подробиці (відео)

Ситуація
10 листопада 2014 о 07:261938 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві злодії, тікаючи, випадково натрапили на кінологів: подробиці (відео)
Перелізши через паркан, зловмисники навіть не підозрювали, що територія на яку вони потрапили – Кінологічний центр УМВС України в Полтавській області.

У Полтаві злодії, тікаючи, випадково натрапили на кінологів: подробиці (відео)Фото з сайту УМВС області

Близько 13-ої години до Октябрського райвідділу міліції звернулася бухгалтер-касир одного з приватних підприємств міста. Жінка розповіла, що перебуваючи на своєму робочому місті на неї напали двоє чоловіків і забрали гроші, які вона приготувала для інкасації, – повідомили на сайті УМВС Полтавської області.

Нагадаємо, що про цей інцидент раніше писав у себе на сторінці у «Фейсбуці» Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ

Чоловіки, прихопивши близько 95 тисяч гривень почали втікати з бази приватного підприємства оптової торгівлі, а щоб «замести» сліди, кинули на території димові гранати.

Міліціонери-кінологи Сергій Кузьменко, Віктор Скирда та Сергій Пронь в той час побачили сторонніх людей на закритій території Центру і спочатку подумали, що це місцеві «безхатьки» збирають яблука. Але потім правоохоронцям стало зрозуміло, що троє невідомих тікають. Міліціонери звернули увагу, що втікачі були у масках.

Кінологи негайно ж почали наздоганяти чоловіків, але ті, у свою чергу, почали стріляти з пристроїв для відстрілу гумових куль та кидати в сторону міліціонерів димові гранати. На заклик: «Зупиніться! Міліція!», - останні не реагували. Відстрілюючись, розбійники травмували двох міліціонерів. Та попри травми кінологам таки вдалося одного зловмисника наздогнали та затримали. Пошуками ще двох його спільників наразі займаються оперативники, які прибули на допомогу.

У Полтаві злодії, тікаючи, випадково натрапили на кінологів: подробиці (відео)

Затриманий 33-річний непрацюючий полтавець при собі мав травматичний пістолет та маску.

Нині слідчим УМВС розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій з проникненням в приміщення). За вчинене передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Відео з сайту УМВС області:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter