У сусідній області затримали підозрюваного чоловіка у вбивстві полтавського міліціонера

Ситуація
Ольга Матвієнко9 січня 2015 о 13:001419 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У сусідній області затримали підозрюваного чоловіка у вбивстві полтавського міліціонера
9 січня полтавським правоохоронцям вдалося зловити чоловіка, який із серпня перебував у розшуку.

У сусідні області затримали підозрюваного чоловіка у вбивстві полтавського міліціонераПідозрюваного у вбивстві полтавського міліціонера затримали в сусідній області. Фото – novyny.cherkasy.ua

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління міліції в одній із сусідніх областей затримали 25-річного чоловіка. Полтавця підозрюють у вбивстві працівника міліції.

– У цій справі у нас було сім підозрюваних. Шестеро із них ми затримали, один знаходиться в бігах. Не всім їм оголошено про підозру у вбивстві. Лише тим, хто безпосередньо своїми діями спричинили загибель правоохоронця, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області. – Один із причетних до нападу вже засуджений за хуліганство, ще двоє перебувають у слідчому ізоляторі, двоє очікують на виклик для дачі показів. Одного чоловіка міліція розшукує.

Нині у розшуку за підозрою в скоєні кримінального правопорушення передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів), ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство) знаходиться Абілов Роман Алікович, 11.06.1986 року народження, громадянин України, мешканець Полтави. У разі отримання інформації щодо його місцезнаходження просять повідомляти за телефонами: (0532) 58-44-68, 066-610-56-09, або 102.

Нагадаємо, що вночі із 16 на 17 серпня група осіб напала на відпочивальників на одному із Полтавських пляжів по вулиці Сакко. Внаслідок отриманих травм 21-річний працівник Ленінського райвідділу міліції, який був серед постраждалих, помер у лікарні.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter