За хабарника-начальника ДАІ Полтавщини заплатили 10 мільйонів застави

Ситуація
Ольга Матвієнко8 січня 2015 о 12:1336241 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За хабарника-начальника ДАІ Полтавщини заплатили 10 мільйонів застави
Заставу за звільнення з-під варти екс-начальника ДАІ Полтавщини у 10 мільйонів, визначену апеляційним судом області, виплатили наступного дня.

За хабарника-начальника ДАІ Полтавщини заплатили 10 мільйонів заставиПетро Блажівський вийшов із СІЗО за 10 мільйонів гривень. Фото – gaipolt.gov.ua

За начальника УДАІ у Полтавській області Петра Блажівського внесли заставу в 10 мільйонів гривень. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на управління Пенітенціарної служби України в Полтавській області.

У відомстві зазначають, що заставу вніс родич підозрюваного. Тепер Блажівський на свободі під особисте зобов’язання з’являтися за викликом слідчого.

Нагадаємо, що Петра Блажівського затримали наприкінці грудня під час отримання хабара. При собі начальник УДАІ мав 18 тияс доларів. У його помешканні під час обшуку в національній та іноземній валюті правоохоронці вилучили близько 1,5 мільйонів гривень. За підозрою в хабарництві Блажівського затримали і доставили до СІЗО. Спочатку Октябрський суд призначив заставу в 2 мільйони гривень. За апеляцією прокуратури області заставу збільшили до 10 мільйонів.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter