Адвокат, яка погрожувала побрити наголо журналістку з Полтави, теж написала заяву про погрози

Скандали
Надія Труш9 вересня 2016 о 14:432116 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Адвокат, яка погрожувала побрити наголо журналістку з Полтави, теж написала заяву про погрози
Адвокат Марина Розанова, яка погрожувала у суді побрити наголо журналістку ГромадськеТБ.Полтава Ольгу Дудку, заявила в поліцію про погрози.

Адвокат, яка погрожувала побрити наголо журналістку з Полтави, теж написала заяву про погрозиНа фото – Марина Розанова, адвокат, яка погрожувала побрити наголо журналістку з Полтави. Фото з сайту imi.org.ua

У рамках цього кримінального провадження журналістка сьогодні, 9 вересня, давала слідчому пояснення. Про це Ольга Дудка написала на своїй сторінці у Фейсбук та зазначила, що змушена була написати ще одну заяву про скоєння кримінального злочину.

– 31 серпня я звернулася в Полтавський відділ ГУ НП в Полтавській області із заявою про погрози від адвоката та дружини полтавського прокурора Розанової Марини Валеріївни. Заяву приймав Грінченко М.В. Коли я прийшла через тиждень в поліцію, то мені повідомили, що мою заяву розглянуть протягом 30 днів і повідомлять, що з нею, – написала вона.

Сьогодні журналістка разом із свїом адвокатом Дмитром Маліченком дізналися, що її заяву чомусь перенаправили дільничому у відділення поліції №2.

– За припущенням адвоката, мою заяву про скоєння кримінального злочину адвокатом Мариною Розановою чомусь сприйняли як звичайне звернення громадян. Тому ми написали ще одну заяву і прослідкуємо, щоб її внесли до ЄРДР та відкрили кримінальне провадження, – написала Дудка.

Як повідомила журналістка заяву про погрози Марина Розанова написала 1 вересня до відділення поліції №1 Полтави.

– У рамках цього кримінального провадження сьогодні я давала слідчому пояснення. Питання – чому заяву дружини прокурора, яка була подана нею наступного дня після моєї, внесли до ЄРДР та розпочали слідство, а мою «закинули в ящик»?.

Ольга Дудка зазначила, що Розанова підозрює її у погрозах.

– Їй хтось погрожував і вона підозрює в цьому мене.Точніше припускає, що це можу бути я, – повідомила Ольга Дудка.

Зв’язатися із адвокатом Мариною Розановою поки що не вдається.

Нагадаємо, 30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали, Марина Розанова, погрожувала журналістці ГромадськеТБ.Полтава Ользі Дудці побрити наголо. На тому ж судовому засіданні погрожували не лише Ользі Дудці. Батько підозрюваного погрожував іншому журналісту, Миколі Лисогору з онлайн-видання «Полтавщина». Лисогор не став писати заяву до поліції.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter