На Полтавщині водій пропонував хабаря працівникам ДАІ

Скандали
Андрій Іванов29 березня 2015 о 14:302625 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині водій пропонував хабаря працівникам ДАІ
Працівники взводу дорожньо-патрульної служби затримали водія легковика, який за порушення Правил дорожнього руху пропонував інспекторам Державтоінспекції хабаря.

На Полтавщині водій пропонував хабаря працівникам ДАІФото: slk.kh.ua

У п’ятницю, 27 березня близько 2-ї години ночі на автодорозі Яреськи-Шишаки інспектори ДАІ подали сигнал про зупинку водієві автомобіля «ВАЗ-2101». Останній не зупинився і почав тікати. Через декілька кілометрів правоохоронці, шляхом блокування автомобіля, зупини втікача. Ним виявився 30-річний чоловік, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Аби уникнути адміністративної відповідальності кермувальник спробував вирішити ситуацію «на місці» - запропонував працівникам ДАІ грошову винагороду в розмірі 200 доларів США. Даний факт задокументовали.

На водія складено адмінпротоколи за статтями «Невиконання водіями вимог про зупинку» та «Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння».

Державтоінспекція області нагадує, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність за статтею 369 Кримінального Кодексу України (пропозиція чи дача хабара) і карається штрафом або обмеженням волі на строк до п’яти років., передає прес-служба УДАІ УМВС України в Полтавській області.

Нагадаємо, що нещодавно полтавських інспектора й еколога спіймали при отриманні хабара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter