Полтавський поліцейський накинувся на журналіста, намагаючись вибити з рук відеокамеру (відео)

Скандали
Андрій Іванов18 листопада 2015 о 08:402762 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський поліцейський накинувся на журналіста, намагаючись вибити з рук відеокамеру (відео)
«Полтавське Громадське телебачення» проводить зйомки документального фільму про набір у нову поліцію в Полтаві.

Полтавський поліцейський накинувся на журналіста, намагаючись вибити з рук відеокамеру

Героїня фільму проходить усі етапи відбору. Ми вже відзняли багато матеріалу: подача документів до лав нової поліції та складання іспиту з логічного мислення. Сьогодні вона здавала фізичну підготовку. Проте під час зйомок трапився інцидент. З незрозумілих нам причин, перевищуючи свої службові повноваження, міліціонер (а з 7 листопада 2015 року вже поліцейський) перешкоджав журналістам «Полтавського Громадського телебачення» та забороняв проводити зйомку.

Врешті він показав своє посвідчення, але лише на мить, не давши можливості навіть прочитати дані. Проте стаття 18 Закону України «Про Національну поліцію» зобов’язує поліцейського назвати своє прізвище, посаду, спеціальне звання та пред’явити на вимогу особи, у разі звернення до нього, службове посвідчення. Таким чином представник правоохоронних органів повинен надати особі можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випускаючи посвідчення з рук.

Читайте також: У штабі Андрія Матковського не раді появі журналістів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter