«Правий сектор» Полтави пікетує обласне УМВС

Скандали
Андрій Іванов12 липня 2015 о 17:302777 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Правий сектор» Полтави пікетує обласне УМВС
Полтавський «Правий сектор» підтримав своїх побратимів безстроковим протестом

«Правий сектор» Полтави пікетує обласне УМВС

Зібралися представники «Правого сектору» протестуючи проти подій у Мукачевому, котрі вчора стали головною новиною в Україні. Нагадаємо, що там правоохоронні органи вступили в перестрілку з «Правим сектором». Все це через конфлікт з депутатом-регіоналом Михайлом Ланьо. Внаслідок перестрілки загинули двоє представників «Правого сектору» та чотири отримали поранення. Пропонуємо вам фрагмент із офіційної заяви:

«Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.»

– Аваков (міністр внутрішніх справ – авт.) спробував свої сили на Олександрові

«Правий сектор» Полтави пікетує обласне УМВС

Музичкові (представник «Правого сектору», більше відомий як Сашко Білий, якого смертельно ранили при затриманні - авт.), – розповів Володимир Вовк, начальник обласного штабу «Правого сектора».– У нього це вийшло, і він зрозумів, що при бажанні це можна повторити ще раз. Його, як і президента, стримує тільки те, що багато наший воюють на фронті. Ми просто заважаємо деякім людям наживатися та творити бєспрєдєл.

Вимоги ПС наступні: «негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, Медвечука, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ. А також відправка у відставку всього керівництва силових структур Закарпатської області та міністра внутрішніх справ Авакова. Крім того забезпечити вільний відхід представників «Правого сектору».

За словами Володимира Вовка, з посиланням на представників «Правого сектору», які зараз перебувають у зоні конфлікту, проти них направили близько сотні правоохоронців та національну гвардію.

Підтримали полтавський «Правий сектор» і «айдарівці».

– Ми прийшли підтримати «Правий сектор», – говорить Владислав, командир підрозділу Полтавського області військово-патріотичного клубу «Айдар». – Вони наші побратими. Після останніх подій у Києві, коли зібралися на протест три організації: «Правий сектор», «Айдар» та «Торнадо», нас почали репресувати. Цього не показали по телебаченню та заблоковувати відповідні новини в Інтернеті. Тим часом наших побратимів саджали та відстрілювали.

Читайте також: Невдала спроба провести сесію Полтавської міськради закінчилася ДТП за участю мера

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter