Суду над Олегом Пустовгаром у Полтаві не було (оновлено)

Скандали
Ольга Матвієнко12 серпня 2014 о 09:501922 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суду над Олегом Пустовгаром у Полтаві не було (оновлено)
​Суд відправив протокол СБУ на доопрацювання.

Суду над Олегом Пустовгаром у Полтаві може не бутиСуд над Олегом Пустовгаром перенесли. Фото – ks.arbitr.gov.ua

Сьогодні, 12 серпня, о 10.00 у Київському районному суді міста Полтави повинні були розглянути справу про адміністративне правопорушення. Протокол про адмінпорушення на начальника Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олега Пустовгара склало УСБУ у Полтавській області.

Як повідомила із місця подій журналіст «Коло» Ольга Правденко, у суді за двадцять хвилин до запланованого слухання повідомили про перенесення розгляду справи через неправильне оформлення протоколу. Суд відправив протокол на доопрацювання і слухання перенесли на невизначений термін.

– Зокрема у протоколі не вказано відомості про особу, а лише зазначено категорію та ранг державної служби. Не чітко сформульовано в чому полягає конфлікт інтересів, а також не вказано про наявність та відсутність свідків, – розповіла Оксана Житник, помічник судді.

Разом з тим до суду не з’явилися ні сторона обвинувачення, ні захист, ні сам Олег Пустовгар.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter