Вночі біля технічного університету зібралося близько сотні людей

Скандали
Ольга Матвієнко13 березня 2015 о 07:443904 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вночі біля технічного університету зібралося близько сотні людей
Напередодні у соцмережах розповсюджували інформацію про студентів у Київ до Міносвіти на захист ректора Онищенка.

Вночі біля технічного університету зібралося близько сотні людейРектор Онищенко про учасників Майдану. Фото – kp.ua

Вночі на 13 березня біля головного корпусу Полтавського національного технічного університету було досить людно. Журналісти Полтавського громадського телебачення також побували біля вишу і спробували дізнатися про причину такого раннього зібрання.

Проте у відповідь наштовхнулися на грубість зі сторони імовірно працівника університету.

Напередодні у соціальних мережах поширювалася інформація про те, що 13 березня о 3.30 збирають викладачів і студентів вишу для відправки їх на мітинг до Києва. Мета – захистити ректора Володимира Онищенка.

– Зараз старости збирають студентів, щоб завтра замість пар бути у Києві під Міністерством освіти і ставати на захист ректора Онищенка В.О. Збираються в 3:30 біля центрального корпусу, – йдеться у повідомленнях.

За інформацією активістів, студентська рада ПолНТУ розповсюджувала інформацію про збір студентів біля Полтавської ОДА. Із собою повинні принести плакати на захист університету, адже народний депутат Юрій Бублик нібито закликає виш закрити.

Вночі біля технічного університету зібралося близько сотні людей

Раніше у соцмережі з’явився аудіозапис, де людина із голосом ректора Онищенка із використанням нецензурної лексики говорить про учасників Революції гідності.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter