У Полтаві собака, стерилізована австрійцями, принесла волонтерам безпритульне кошеня

Спецпроекти
Ольга Матвієнко16 жовтня 2015 о 17:154419 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві собака, стерилізована австрійцями, принесла волонтерам безпритульне кошеня
Маленька Юка не може ходити і потребує допомоги небайдужих.

У Полтаві собака, стерилізована австрійцями, принесла волонтерам безпритульне кошеняКошеня Юка. Фото зі сторінки у соцмережі

Маленьке кошеня Юка – красива біла тваринка із сірими плямками й блакитними очима. Зараз у неї є теплий дім і за нею доглядають. Проте на самому початку життя кішечка могла не вижити. Вона народилася на вулиці. Лише завдяки щасливому випадку в неї з’явився шанс.

– Юку приніс собака. Як завжди вранці на Південному вокзалі годували собак. Прийшов один із тих, кого стерилізували австрійці. Думали, що загриз кошеня. Але він швидко віддав його в руки. На диво, кошеня виявилося живим, без пошкоджень, але лапки усіх шокували, – розповідають волонтери зоозахисної організації «Право на життя».

У кошеня вроджений дефект і задні лапи вивернуті всередину. Тож пересуватися Юка може лише опираючись на передні лапки і стегна.

Волонтери знайшли лікаря у Києві, який сказав – Юка зможе ходити. Але для цього потрібно три операції, тривала реабілітація і близько 5 тисяч гривень. Волонтери звертаються до небайдужих полтавців із проханням допомогти маленькому створінню.

– Першу операцію зроблять на лапці, яка трохи в кращому стані. Це – 2 тис грн. Через півтора місяця буде друга операція, на якій знімуть конструкцію з першої лапки і прооперують другу – 3 тис. грн. Третя операція буде через 3-4 місяці. На ній знімуть другу конструкцію і зроблять стерилізацію. Вона буде безкоштовною. Кожен раз крихітка буде по два тижні під доглядом лікаря у Києві, – зазначають волонтери.

Картка для допомоги:

5168 7572 7040 7903 («Приватбанк», отримувач Людмила Коваленко).

Також збирають пелюшки, адже після операцій Юка по кілька місяців не буде ходити.

Більше про кошеня можна прочитати на сторінці у соцмережі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter