Баскетбол: «Кремінь» впевнено фінішував у регулярному чемпіонаті

Спорт
Андрій Іванов8 лютого 2016 о 11:231008 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Баскетбол: «Кремінь» впевнено фінішував у регулярному чемпіонаті
 БК «Кремінь» – БК «Хортиця» 121:73 (40:19, 32:27, 28:16, 21:11) 

Баскетбол: «Кремінь» впевнено фінішував у регулярному чемпіонатіФото - bckremen.com

6 лютого. Кременчук, ДЮСШ-2. 16:00. Суперліга сезону 2015/2016.

Ця перемога дозволила фінішувати на четвертому місці та отримати перевагу власного майданчику у серії плей-офф.

Всі чудово розуміли хто є фаворитом у цій грі, тому особливо ніхто і не сумнівався у перемозі «Кременя». Тим більше, що сьогодні команді Ігора Чигринова протистояв зовсім нічим не вмотивований суперник, який до того ж класом нижчий. Але те, що «Кремінь» здобуде саме таку яскраву перемогу, оновивши одразу два рекорди з результативності в сезоні, навряд чи хто міг передбачити, інформує bckremen.com.

Богдан Ясиненко провів найкращий матч у сезоні, записавши на свій рахунок 6/7 двоочкових і 3/4 триочкових ще до великої перерви, а загалом відзначившись 24 очками, 3 підбираннями та 2 передачами за 17 хвилин, проведених на паркеті. Загалом же, здобувши 40 очок у першій чверті, баскетболісти «Кременя» встановили новий рекорд сезону, покращивши своє власне досягнення (38 очок у матчі з «Харковом»), а крім того здобули найбільшу кількість очок у грі (121).

Вже в першій чверті наша команда забезпечила собі двадцятиочковий гандикап, перемігши в ній з рахунком 40:19. Гру практично вже було зроблено, оскільки в те, що «Хортиця» зможе після цього повернути інтригу, певно, вже не вірив ніхто. Богдан Ясиненко до великої перерви здобув 21 очко, продемонструвавши просто чудовий відсоток влучань із-за меж триочкової лінії. «Кремінь» переважав над суперником і під щитами, і на периметрі, одним словом був кращий в усіх компонентах гри.

Другу половину поєдинку команди розпочали за рахунку 72:46, що відверто залишав небагато шансів «Хортиці», тим більше, що й третю та четверту чверті також виграв «Кремінь». Ігор Чигринов дав пограти усім гравцям, які потрапили до заявки і без набраних очок майданчик серед баскетболістів «Кременя» не залишив ніхто.

Окрім Ясиненка ще шестеро баскетболістів «Кременя» здобули двозначну кількість очок: Ярослав Скрипець (15+8 підбирань), Олександр Тіщенко (14+5 підбирань), Роман Новіков (13), Роб Вудсон (12+11 передач+5 підбирань), Ернесто Ткачук (11+11 передач) і Максим Балашов (10).

Свій наступний матч «Кремінь» зіграє 13 лютого у Дніпропетровську, де зустрінеться з місцевим «Дніпром у битві за вихід до фіналу кубка Суперліги.

Читайте також: «Ворскла» перемогла «Шахтар» із Караганди

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter