«Ворскла» змагалася з «п’яних пенальті». Частина перша (відео)

Спорт
Андрій Іванов27 жовтня 2015 о 10:041193 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» змагалася з «п’яних пенальті». Частина перша (відео)
Гравці полтавського клубу взяли у незвичному конкурсі.

Діззі

Телеканал «Футбол» вирішив, що черга продемонструвати особливе вміння техніки ударів по воротах після попередньої спеціальної вправи дійшла до полтавської «Ворскли». Знімальна група, яка спеціально прибула з Києва для того, аби відобразити в деталях бажання ворсклян забити красиво, розподілила учасників на дві умовні групи. У першій «гонці» змагалися Володимир Чеснаков, Олександр Ковпак і Младен Бартуловіч. Тільки поставтеся до перегляду запропонованого сюжету з гумором, все-таки це не більше, ніж розвага.

Довідка «Кола»:

Це змагання має назву Dizzy Goals. Почати його було довірено гравцеві збірної Уельсу і мадридського «Реалу» Гарету Бейлу. А далі пішло-понеслося. До так званих «п'яних голів» приєдналися гравці лондонського «Арсеналу», «Ліверпуля», «Тоттенхем Хотспур», а також Гарі Лінекер, Алан Ширер, Боббі Замора («Куїнз Парк Рейнджерс»), Усейн Болт. Правила прості: 1. Потрібно два м'ячі. 2. Поставити їх мінімум в 6 метрах один від одного. 3. Поставити руку на другий м'яч і покрутитися навколо нього 13 разів. 4. Підбігти до першого м'яча і пробити по воротах.

За матеріалами прес-служби ФК «Ворскла», ТК «Футбол» та ТСН.

Читайте також: У Полтаві проходив турнір з боротьби пам’яті загиблого хлопчика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter