Дмитро Хльобас: «Коли забиваю гол, радію за команду, а не за себе»

Спорт
Андрій Іванов17 серпня 2016 о 18:03655 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дмитро Хльобас: «Коли забиваю гол, радію за команду, а не за себе»
Нападник ворсклян, автор голу в ворота «Дніпра» в останньому матчі, відповів на кілька запитань від прес-служби.

Дмитро Хльобас: «Коли забиваю, радію за команду, а не за себе»Фото та текст - ФК «Ворскла»

- Встигли поновити баланс моральних та фізичних сил за два дні, що давалися на відпочинок?

- Так, ці два дні – ковток повітря для нас. Відновилися, перезавантажилися, й далі працюватимемо, певен, з подвоєною енергією.

- Тренування в той період, коли графік команди був перенасичений офіційними зустрічами, був дещо спрощеним. Зараз повертаєтеся до звичних півторагодинних занять один-два рази на день?

- Три тижні ми були під постійними навантаженнями. Через два дні на третій потрібно було виходити на поле. Зараз, ясна річ, тривалість тренувань зросте, більшими будуть і навантаження. Переконаний, тренери не дадуть нам спуску, доки не покращимо малюнок гри, та й з результатами негайно щось потрібно робити. Будемо старатися вийти на свій звичний рівень найближчим часом.

- Мабуть, відчути гол для нападника це важливо, як ковток свіжого повітря?

- А як інакше! Але можу сказати, коли забиваю, то завжди радію за всю команду, а не за себе особисто. Ми завоювали один бал в Дніпрі. Вважаю, мали нагоду й перемогу вирвати. Нормально, як для виїзного матчу з добре організованою командою. Що ж до мене, буду багато працювати над тим, аби поліпшувати реалізацію гольових епізодів.

- У грі 4-го туру наступний суперник «Ворскли», команда з Кам’янського трішки не дотягнулася до нічиєї з київським «Динамо». Яке враження вони справляють?

- «Сталь» - міцна, бойова команда. Ні в якому разі не може бути недооцінки суперника з нашого боку. Ми до всіх ставимося з повагою, та не розділяємо опонентів на лідерів і аутсайдерів. У Прем’єр-лізі будь-хто може дати бій навіть найсильнішій команді. Вдома будемо грати лише на перемогу, а ще спробуємо порадувати тих, хто прийде на стадіон змістовним футболом. Тож, до зустрічі на матчі зі «Сталлю».

Читайте також: Ріо-2016: Українці здобули перше золото, проте без допомоги представників Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter