До Полтави завітає кандидат в президенти ФФУ

Спорт
Андрій Іванов22 лютого 2015 о 16:131105 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До Полтави завітає кандидат в президенти ФФУ
Андрій Павелко, один із трьох кандидатів на посаду очільника Федерації футболу України, завтра, 23 лютого відвідає Полтаву.

До Полтави завітає кандидат в президенти ФФУАндрій Павелко. Фото: ipukr.com

Як повідомили у Федерації футболу Полтави, Андрій Павелко зранку відвідає Харків. А от далі запланований візит кандидата в президенти ФФУ в Полтаву. Зустріч Андрія Павелка з полтавцями відбудеться о 14:30, в спортивному комплексі заводу медичного скла (вулиця Комарова 2А).

Нагадаємо, що вибори президента Федерації футболу України відбудуться 6 березня. Офіційно зареєстрованих кандидатів на пост президента ФФУ троє: керівник Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, президент футбольного клубу «Дніпро» Ігор Коломойський і віце-президент ФФУ Андрій Павелко. Останнього, на цю посаду висунули 42 з 49 колективних членів Федерації, тоді як інші претенденти має лише по одному голосу. Президента обиратимуть делегати Федерації за допомогою бюлетенів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter