Молодіжний склад "Ворскли" приступив до тренувань

Спорт
Андрій Іванов26 червня 2015 о 09:34964 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодіжний склад "Ворскли" приступив до тренувань
У програмі літнього міжсезоння - три контрольних поєдинки.

Молодіжний склад Фото: прес-служби ФК "Ворскла".

Вчора провели своє перше втягуюче тренування футболісти молодіжного складу «Ворскли». Усміхнені й в бадьорому настрої, вони послухали напутні слова тренерського штабу на чолі з Олександром Омельчуком, після чого здійснили пробіжку на центральному стадіоні.

Стало відомо про перші зміни у складі. Пішли пробувати свої сили в інших командах воротар Савчук, Погранічний, Процишин, Костенко, Русін і Томенко. Не можуть поки працювати в загальній групі захисник Жениленко і нападник Січкарук - вони продовжують відновлюватися після серйозних травм.

«Ворскла» U-21 делегувала чотирьох до основного складу. Це Володимир Одарюк, Дмитро Кравченко, Олександр Пернацький і Джемаль Кізілатеш. Троє останніх відправляться з першою командою на навчально-тренувальний збір до Словенії.

У свою чергу залучені до роботи з «дублем» виконавці з U-19 - Саків, Остапенко, Максименко та Мельник.

З суботи команда приступить до роботи в режимі щоденних дворазових тренувальних занять, а вже у вівторок проведе перший спаринг. Суперником молодих ворсклян виступить луганська «Зоря» U-21, яка зараз базується в сусідньому Кременчуці. Нагадаємо, що саме перемогою над цими хлопцями в заключному турі минулого чемпіонату підопічні тренера Омельчука гарантували собі третє місце в сезоні 2014/2015. Гра 30 червня пройде на стадіоні «Лтава» в селищі Крутий Берег. Початок зустрічі о 17:00.

На 3 липня є домовленість про контрольну зустріч із дублерами харківського «Металіста». Час і місце - ті ж самі.

За попередньою інформацією, на 8-го липня намічений спаринг з охтирським «Нафтовиком», повідомляє прес-служба ФК "Ворскла".

Читайте також: "Ворскла" підписала Бартуловіча.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter