Гендиректор «Ворскли» завершив свою кар'єру у клубі

Спорт
Андрій Іванов13 вересня 2016 о 14:421266 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гендиректор «Ворскли» завершив свою кар'єру у клубі
Дмитро Яворський працював у «Ворсклі» 11 років

Гендиректор «Ворскли» завершив свою кар'єру у клубіФото – football.sport.ua

Одинадцять успішних років керував футбольним клубом «Ворскла» Дмитро Яворський. Спочатку працював віце-президентом клубу, пізніше – на посаді генерального директора.

«Дорогі друзі, шановні колеги і вболівальники футбольного клубу «Ворскла». Сьогодні хочу висловити слова кожному з вас. Успіхи клубу, яких ми добивалися за роки, коли я працював у Полтаві, розділяємо з вами порівну. Слова подяки хочу сказати на адресу керівників клубу. Вірю, що вони зможуть розвинути й примножити все, що було досягнуто раніше. Спасибі «Ворсклі» та її вболівальникам, низький уклін щедрій полтавській землі й усім людям, з якими мене зводила доля. Всією душею завжди буду за рідний клуб, з яким ми разом досягали гучних успіхів - завоювали Кубок України в 2009-му, неодноразово брали участь у різних стадіях єврокубків, стали справжньою грозою визнаних грандів українського футболу. До нових зустрічей, мої дорогі полтавці!» - звернувся до вболівальників Дмитро Васильович на офіційній сторінці клубу.

Читайте також: Фінал всеукраїнських автоперегонів Ltava Attack Series’16 відбувся у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter