"Ворскла" програє "Волині" і втрачає єврокубкове місце (відео)

Спорт
Андрій Іванов8 листопада 2015 о 16:033266 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" програє "Волині" і втрачає єврокубкове місце (відео)
«Волинь» - «Ворскла» - 2:1

Дмитро Козьбан забив переможний гол своєї команди. Фото: ФК "Волинь"

ЛПМ. 14 тур. 8 листопада. 2015. 14-00. Луцьк. Стадіон «Авангард».

Голи: Політило, 4, Козьбан, 50 – Дитятьєв, 76.

Через цю поразку "ворскляни" опустилися з п'ятої сходинки турнірної таблиці.

Господарі буквально зі стартових пішли у атаку. І такий стартовий штурм приніс результат. Після розіграшу кутового Політило отримав м’яча і точно відправив його у нижній кут воріт Богуша – 1:0. Кількома хвилинами пізніше «волинець» Козьбан міг подвоїти рахунок. Втім, не влучно він пробив головою по полтавських воротах.

Надалі ж «Ворсклі» вдалося трохи вийти із оборони і почати комбінувати на чужій половині поля. Втім, «Волинь» провела гостру контратаку скориставшись буквально першою ж можливістю. Але Матей в завершальній стадії атаки чомусь не наважився пробити у дотик, хочу ситуація цього вимагала. У результаті, момент було втрачено. Через кілька хвилин Матей пробив у ближній кут зі штрафного, Богуш забрав цей м’яч.

Надалі гра трохи заспокоїлася. «Ворскляни» продовжували шукати шляхи до воріт суперника. Небезпечний момент був на 27 хвилині, коли Шиндер пробивав по воротах, але Шуст перевів м’яча у штангу. Відповідь «Волині» була миттєвою – Польовий пробив із-за меж штрафного – поруч зі стійкою. Останні хвилини тайму були за «Ворсклою». Полтавці постійно володіли м’ячем, комбінуючи на половині поля суперника. Під кінець тайму знову з гострого кута зі штрафного пробивав Матей – Богуш вибив м’яча кулаками. Ще кілька хвилин – і перший тайм закінчився.

А другий розпочався з неприємностей для «Ворскли». Дмитро Козьбан забив другий гол не без допомоги рикошету – 2:0. Надалі пішла достатньо жорстка гра з великою кількістю порушень. За такого характеру подій забивати голи вкрай важко. У «Ворскли» це спробував зробити Артем Громов, після передачі з флангу – Шуст на місці.

«Волинь» відповіла небезпечним ударом Політила у ближній кут – повз ворота. Крім того, Богуш 100-відсотково контролював політ м’яча. Після 70-тої хвилини гра трохи пожвавилася. «Волинь» провела непогану атаку. «Ворскла» відповіла контрвипадом. Втім, жоден епізод не завершився ударом по воротах.

А от на 76 хвилині «Ворсклі» вдалося відіграти один гол. Олексій Дитятьєв використав навіс с кутового і пробив головою. Шуст не зміг зафіксувати м’яча у руках, і футбольний снаряд в результаті шмигнув у ворота – 2:1. Отже, були усі шанси для того, щоб мати інтригу в останні хвилини.

Команди на останніх хвилинах грали на зустрічних курсах. Проте моментів не виникало. Зрештою матч так і закінчився – перемогою «Волині» - 2:1, передає прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: У Полтаві проходять змагання з бально-спортивних танців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter