Молодь "Ворскли" грає у безгольову нічию з "Металургом" із Запоріжжя

Спорт
Андрій Іванов18 квітня 2015 о 18:23983 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь "Ворскли" грає у безгольову нічию з "Металургом" із Запоріжжя
«Ворскла» - «Металург» З. – 0:0

Чемпіонат U-21. 20 тур. 18 квітня. 15-00. Полтава. Стадіон «Лтава».

Молодь Авраменко міг забивати. Фото: прес-служби ФК "Ворскла"

«Ворскла»: Ткаченко, Одарюк, Бобров, Логінов, Квасний (Погранічний, 69), Буднік, Кравченко, Ічанський (Гаркуша, 84), Олійник, Янузі (Кизилатеш, 25), Авраменко, (Брага, 79).

Запасні: Савчук, Процишин, Томенко.

Старший тренер: Олександр Омельчук.

«Металург»: Бабійчук, Помазан, Іздебський, Тішкін, Клименчик, Демченко, Ігнатенко, Нечипоренко (Савеленко, 60), Попов (Лихобабенко, 85), Демідов, Ветров (Карась, 52).

Запасні: Тєлєньков, Ключик, Курусь, Алі.

Старший тренер: Андрій Демченко.

На 19-й хвилині арбітр видалив Демідова за неспортивну поведінку.

Протягом гри здавалося, що в цьому матчі молодіжних складів «Ворскли» та «Металурга», полтавці обов’язково здобудуть перемогу. Якщо не зараз, то наступної хвилини. Але не склалося.

Уже на самому початку матчу полтавці взялися за справу в атаці. Хтось із «Ворсклян» небезпечно пробивав з юрби своїх та чужих в штрафному, але м’яч влучив у воротаря. Забігаючи наперед, відзначимо, що це була, мабуть одна з найкращих ігор Бабійчука. Принаймні титул гравець матчу – точно за кіпером гостей. Далі було два небезпечних випади Будніка та Авраменко. Але ні перший, ні другий із вигідних позицій не змогли приборкати м’яча та акцентовано пробити.

На 19-й хвилині перевага «Ворскли» стала ще явнішою, а точніше – чисельною. Демідов наступив на лежачого Квасного і побачив за це червону карту від Анатолія Абдули, головного арбітра матчу. Втім, на хід гри, принаймні в першому таймі, це не дуже вплинуло. «Металурги» «завелися» і не припускалися помилок в обороні, при цьому ще й контрвипади організовували. За це суперникові треба віддати належне. У потрібний момент «зібралися» гості.

Втім, у другому таймі, особливо в його кінцівці, «козаки» «підсіли». Їм було важко вдесятьох протистояти суперникові. Тим часом «Ворскла» «піджимала». Одарюк зробив вивірену передачу на Авраменка, той пробив, але м’яч не захотів «пірнати» у «дев’ятку», пролетівши вище. Далі була десятихвилинка Кизилатеша. Спочатку він своїм ударом струсонув штангу. А потім пробив із вигідної позиції, після чудової комбінації – вище.

Проте найкращий момент був у полтавців уже в додатковий час. Штовханина у штрафному, і м’яч дістався Погранічному. Тимур пробив, але Бабійчук, вміло скоротивши дистанцій, зробив просто відчайдушний сейв. М’яч взлетів над штрафним, Погранічний намагався зловити його на ногу, ефектно приклавшись у падінні через себе – мимо. На цьому дуже динамічному епізоді матч закінчився – 0:0, передає прес-служба ФК «Ворскла».

Нагадаємо, юнаки "Ворскли" розбивають однолітків з "Олімпіка".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter