Молодь «Ворскли» поділила очки з «Металістом»

Спорт
Андрій Іванов29 серпня 2015 о 10:40992 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь «Ворскли» поділила очки з «Металістом»
«Ворскла» - «Металліст» - 1:1

Молодь «Ворскли» поділила очки з «Металістом»Володимир Одарюк (у білій формі) - автор голу "Ворскли"

Чемпіонат U-21. 6 тур. 28 серпня. 2015. 15-00. Полтава. Стадіон «Лтава».

Голи: Одарюк, 27 – Ралюченко, 12.

«Ворскла»: Прокопенко, Жениленко, Пернацький, Бобров, Квасний, Одарюк, Ічанський, Кизилатеш (Брага, 72), Олійник (Пилиповець, 86), Авраменко, Шаповал (Гаркуша, 66).

Запасні: Улянюк, Алантьєв, Остапенко, Грабчак.

Тренер: Олександр Омельчук.

«Металіст»: Каневцев, Ковток, Маліновський (Колина, 46), Процевський, Ралюченко, Синиця, Авер’янов, Чегурко (Шевченко, 88), Бойчук (Шкребець, 81), Наполов.

Запасні: Степаненко, Краєв, Сизий, Соломаха.

Тренер: Олександр Призетко.

На 66-й хвилині Бойчук не реалізував пенальті – мимо.

Швидше і настирливіше звітний поєдинок розпочали гості. Як результат, гострий простріл з лівого флангу знайшов ногу Андрія Ралюченко, і той відправив м’яча у сітку Вадима Прокопенка.

Полтавці організували штурм у відповідь. У результаті навісу зі стандарту, м’яч затримався в штрафному гостей, адже «винести» його подалі ніхто з оборонців не зміг. Хтось з полтавців пробив по воротах, м’яч, зачепивши по дорозі захисника, влучив у каркас воріт та відскочив у поле. Там його підхопив Володимир Одарюк і прицільно пробив у дальній верхній кут – 1:1.

Слід відзначити, що кінцівка тайму все ж була за «Металістом» вони провели кілька дуже класних, технічних, а головне, небезпечних атак. Втім кіпер «Ворскли» Вадим Прокопенко діяв надійно, насамперед за рахунок правильного вибору позиції у воротах: він завжди був саме там, куди били суперники.

У другому таймі небезпечних моментів було менше. Полтавці на початку потішили вболівальників голом, але пані Марія Стрілецька, боковий арбітр, елегантним помахом прапорця відмінила взяття воріт. Через деякий час, вже гості мали забивати. Прокопенко невдало намагався зупинити нападника при виході сам на сам, «пірнувши» йому під ноги. У результаті – пенальті. Проте Богдан Бойчук, пробивши низом, не влучив у ворота.

У результаті, рахунок залишився незмінним. 1:1 – нічия, інформує прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте ще новини спорту: «Ворскла» в Кубку України зіграє з «Чорноморцем»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter