На зборах «Ворскла» зіграє з румунами, угорцями та сербами

Спорт
Андрій Іванов28 червня 2016 о 15:56777 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На зборах «Ворскла» зіграє з румунами, угорцями та сербами
За наявною на цей момент інформацією, ворскляни впродовж свого двотижневого збору зіграють не менше шести товариських зустрічей з представниками різних зарубіжних клубів.

 За наявною на цей момент інформацією, ворскляни впродовж свого двотижневого збору зіграють не менше шести товариських зустрічей з представниками різних зарубіжних клубів. Природно, що важливу роль в організації всіх зустрічей відіграє й територіальна віддФото та текст – прес-служба ФК «Ворскла»

Роблячи акцент на слові «попередньо», володіємо інформацією, що перший товариський матч на словенській землі ворскляни проведуть з відомим румунським клубом ЧФР «Клуж». 6 липня намічені поєдинки двома складами проти сербської команди «Вождовац» (Белград), а ось пошуками суперника на 10 число організатори зборів полтавської дружини поки займаються. Про спаринги на 13 липня домовилися з угорським ЗТЕ «Залаегерсег» і румунським «Тиргу Муреш» з однойменного міста.

На свій літній навчально-тренувальний збір, який пройде на сході Словенії, в мальовничому містечку Рогашка Слатіна, делегація «Ворскли» вирушить 30 червня.

Читайте також: «Ворскла» мінімально поступилася у спарингу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter