Один тренувальний день "ворсклян" у Словенії (ВІДЕО)

Спорт
Андрій Іванов1 липня 2015 о 17:10996 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Один тренувальний день "ворсклян" у Словенії (ВІДЕО)
Вашій увазі невеликий відеозвіт про те, як працює полтавська «Ворскла» на тренувальному зборі, що вже третій рік поспіль проходить в мальовничому словенському містечку Рогашка Слатіна.

Один тренувальний день

Тренувальне поле "Ворскли" розмічено різнокольоровими фішками. Під час заняття це називають станціями. Ранкове завдання футболістів - пройти з м'ячем весь маршрут, на кожній зі станцій виконуючи спеціальне завдання, як то: покотити шкіряну кулю між вузенько поставленими фішками, далі забити ударом від кутового прапорця, влучити в поперечину двох воріт, згодом забити верхом в маленькі ворота з семи метрів і набити м'яч 25 разів "не робочою" ногою. Перемагає той, хто найшвидше приходить до фінішної відмітки. Тут було все: і радість від невимовно красивих "сухих листів", і тримання за голову від нерозуміння стану речей, мовляв, ну як від туди не влучив. А на фініші кожен привітав свого товариша, бо ж все, що робиться задля майбутнього загальнокомандного успіху.

Переможцями в складі двох команд стали: "Червоні" – Громов, Шиндер, Непогодов "Зелені" – Ткаченко, Пернацький, Ковпак.

Після тренування на полі відвідали ще й тренажерний зал.

Фото, відео та текст - прес-служба ФК "Ворскла".

Читайте також: Євгеній Ткачук: "Я не бачу себе в Росії в найближчі роки, як мінімум"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter