Паралімпіада-2016: Ні дня без нагород. Виноградець – чемпіон з плавання на 50 метрів з європейським рекордом (оновлено)

Спорт
Андрій Іванов11 вересня 2016 о 14:251404 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Паралімпіада-2016: Ні дня без нагород. Виноградець – чемпіон з плавання на 50 метрів з європейським рекордом (оновлено)
Українці продовжують свою медальну серію в цьому їм активно допомагають спорсмени з Полтавщини.

Паралімпіада-2016: Українці другі за кількісттю медалей. Виноградець – чемпіон з плавання на 50 метрівФото – www.rbc.ua

У третій день змагань, 10 вересня, 14 літніх Паралімпійських ігор, українці вибороли для нашої держави 12 медалей, серед яких шість золотих, чотири срібні та дві бронзових нагороди. У підсумку, за результатами третього дня змагань національна паралімпійська збірна команда України на літніх Паралімпійських іграх здобула 37 медалей різного ґатунку, з яких 13 золотих, 10 срібних та 15 бронзових, повідомив сайт paralympic.org.ua

Нагадаємо, що полтавськи спортсмени також активно посприяли медальному здобудку. Так Оксана Хруль та Євген Богодайко вибороли вже по другій нагороді - обидвоє здобули «срібло». Дмитро Виноградець здобув «золото» на дистанції 50 метрів на спині. Крім того Дмитро встановив рекорд Європи на цій дистанції.

Крім того полтавець Ярослав Денисенко здобув «cрібло» на дистанції 200 метрів комбінованим стилем. На третьому місці на цій же дистанції також українець – представник Маріуполя Данило Чуфаров.

Читайте також: Перший день Паралімпіади: перші медалі здобули полтавці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter