Полтава на вік-енд перетворилася на столицю екстремального спорту (фоторепортаж+відео)

Спорт
Андрій Іванов28 квітня 2015 о 17:011528 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава на вік-енд перетворилася на столицю екстремального спорту (фоторепортаж+відео)
Перший етап кубку України з міні-даунхілу (швидкісного спуску з гори на велосипеді) пройшов у Полтаві.

Близько 150 спортсменів з усієї України з’їхалися позмагатися на полтавській трасі. Їх розподілили на 5 категорій: юніори, дівчата, майстри, любителі, еліта.

Полтава на вік енд перетворилася на столицю екстремального спорту (фоторепортаж)Перший етап кубку України з міні-даунхілу (швидкісного спуску з гори на велосипеді) пройшов у Полтаві. Фото Володимира Орлова

Мета цього екстремального виду спорту – за найкоротший час пройти трасу з трамплінами, крутими віражами тощо. Найкраще це вийшло у п’ятьох представників різних категорій.

Серед юніорів переміг Ігор Шишлов із Одеси, серед дівчат – Марія Савицька з Києва. Володимир Рожанковський зі столиці переміг серед майстрів, а Іван Скачко – серед любителів. У найшвидшій категорії – еліта, переміг кримчанин Олександр Кузьменко. Наступні етапи Кубку України пройдуть у Львові, Одесі, Кременчуці, Запоріжжі, Кривому Розі та Дніпропетровську.

Фоторепортаж Володимира Орлова

Відео користувача Радіон Коцюба

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter