Полтавські каратисти перемагають у Львові та Києві

Спорт
Андрій Іванов21 квітня 2016 о 08:41936 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські каратисти перемагають у Львові та Києві
41 медаль на рахунку представників Полтавщини.

Полтавські каратисти перемагають у Львові та Києві 17 квітня, у Львівському палаці спорту «Україна» пройшов відкритий чемпіонат України з кіокушинкай карате та відкритий Всеукраїнський турнір «Open Ukraine Shin-Kyokushinkai Cup Lviv-2016» у розділі «кумі те» серед юнаків та дівчат. Змагання зібрали понад 500 учасників зі всієї України з 27 команд 16 областей України, передає Твоє місто.

Полтавськім спортсмена вдалося здобути 20 медалей різної проби (сім золотих¸ три срібних та 10 бронзових).

Довідка «Кола»

Всесвітня федерація карате (WKO ShinKyokushinkai) налічує більш ніж 100000 членів в 70 країнах світу. Це одна з найбільших організацій повноконтактного карате у світі. WKO – організація з центром в Японії, батьківщини карате.

Полтавські каратисти перемагають у Львові та КиєвіФото - з соцмереж

Також, трохи раніше, 21 медаль на відкритому чемпіонаті Києва та перше загальнокомандне місце посіли полтавці, представники кіокушин карате (ІКО). Про це йдеться на сторінці кіокушин карате в Полтаві. Полтавці здобули у Києві шість золотих, шість срібних та дев’ять бронзових нагород.

Довідка «Кола»

Кіокушинкай (з японської «Суспільство вищої істини»), або Кіокушин (яп. «Вища істина») - стиль карате, заснований Масутацу Оямой в 1950-х роках. Кекусинкай вважається однією з найважчих і жорстких різновидів карате. ІКО – міжнародна організація карате.

Читайте також: Харків’янин Абдула судитиме «Динамо» та «Ворсклу»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter