Полтавські веслувальники здобули олімпійські ліцензії на чемпіонаті України.

Спорт
Андрій Іванов15 червня 2016 о 15:42832 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські веслувальники здобули олімпійські ліцензії на чемпіонаті України.
У місті Дніпро з 9 по 14 червня проходив чемпіонат України з веслування на байдарках і каное.

Полтавські веслувальники здобули медалі та олімпійські ліцензії на чемпіонаті України. У місті Дніпро з 9 по 14 червня проходив чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Полтавці змогли здобути там багато медалей, а деякі отримали і олімпійські Павло Алтухов. Фото – ye.ua

Полтавці змогли здобути там багато медалей, а деякі отримали і олімпійські ліцензії у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), повідомляє сайт Федерації каное України.

Троє представників Полтавщини увійшли в Олімпійську збірну України з веслування

Після завершення чемпіонату озвучили склад збірної України, яка поїде на Олімпійської ігри 2016 до Бразилії. Туди, зокрема, увійшли троє спортсменів з Полтавщини. Павло Алтухов з Горішніх Плавнів (каное-одиночка на 1000 метрів). У каное-двійці на кілометровій дистанції Україну представлятимуть Дмитро Янчук та львів’янин Тарас Міщук. А Марія Кічасова буде запасною у складі байдарки-четвірки.

Читайте також: Полтавці продовжують завоювувати медалі на Чемпіонаті України з веслування

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter