Полтавський футбол на проміжному фініші (частина друга)

Спорт
Андрій Іванов9 грудня 2015 о 08:42874 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський футбол на проміжному фініші (частина друга)
До вашої уваги – невеличкий аналіз виступів футбольних команд Полтавщини у першій частині сезон 2015/2016

Українська Прем’єр-ліга

«Ворскла»

Місце у турнірній таблиці: 6

Полтавський футбол на проміжному фінішіТурнірне становище команд (клікніть, щоб збільшити). Фото - УПЛ.Найбільша перемога: «Дніпро» – «Ворскла – 0:2 (Голи: Турсунов, 43, Шиндер, 58).

Найбільша поразка: «Ворскла» – «Динамо» – 0:4 (Голи: Буяльський, 18, Антунеш, 33, Гонсалез, 67, Ярмоленко, 71).

Найкращий бомбардир: Антон Шиндер – 5 голів.

Коментар Василя Сачка, головного тренера ФК «Ворскла»:

– Цей сезон був для нас важким. Ми невдало стартували і до команди звісно є багато питань стосовно гри. У всіх незрозумілих програшах і недобраних очках винні виключно ми самі. Однак поруч з ними є й приємні моменти, впевнені перемоги, які вже були і ті які будуть. Перед нами стоїть завдання на сезон — виступити не гірше ніж у минулому чемпіонаті. Поки що, ми з цим завданням справляємося, тож я можу оцінити гру своїх підопічних як задовільну.

«Ворскла» молодіжний склад

Місце у турнірній таблиці: 10

Полтавський футбол на проміжному фінішіТурнірне становище команд (клікніть, щоб збільшити). Фото - УПЛ.

Найбільша перемога: «Ворскла» – «Говерла» – 7:0 (Голи: Авраменко, 1, 25 (з пенальті), 32, Одарюк, 73, 85, Шаповал, 77, Гаркуша, 86).

Найбільша поразка: «Чорноморець» – «Ворскла» – 4:1 (Голи: Ковалець, 58, Потароченко, 69, Плохотнюк, 86, Яворський, 90+2, – Олійник, 17).

Найкращий бомбардир Владислав Авраменко – 11 голів (четверте місце у списку бомбардирів чемпіонату).

Коментар Олександра Омельчука, тренера молодіжного складу «Ворскли»:

– Почали ми сезон непогано, проте у середині був спад. Справа в тому, що в нас дуже коротка лавка запасних. Ми починали сезон з 18 гравцями, двоє з них травмувалися. Тому були певні проблеми, через які, в першу чергу, ми і провалили середину сезону. Втратили багато очок. А от кінець року порадував – ми змогли провести п’ять ігор без поразок. Сподіваємося, що в перерві ми доукомплектуємося і наверстаємо втрачене.

Читайте також: Футбол Полтавщини: на проміжному фініші (частина перша)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter