Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців

Спорт
Андрій Іванов6 вересня 2015 о 17:032519 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців
Сьогодні, 6 вересня, у Полтаві пройшов напівмарафон, який включав у себе кілька дистанцій.

На 21-кілометровому відрізку перемогу святкував Артем Казбан з Дніпропетровська. Слід відзначити, що у нього після такої дистанції навіть задишки не було.

Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців

– Я себе почуваю дуже добре, – говорить спортсмен. – У мене не було сьогодні задачі швидко бігти. Я зараз готуюся на схожі дистанції на кінець осені. Адже я професійний легкоатлет на довгі дистанції.

Переможець 10-кілометрової дистанції – Олександр Лещенко, також після фінішу не виглядав втомленим. Навпаки, він посміхався:

Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців

– Я сім років займаюся бігом, – говорить Олександр. – Але останній рік я не так багато приділяю цьому уваги, адже працюю більше. Втім, намагаюся підтримувати форму, виключно для себе. Обрав 10 кілометрів, тому що на 21 я ще не готовий. Я реально оцінював свої сили.

Серед учасників марафону був також і Володимир Деуль, тренер з фізичної підготовки футбольного клубу «Ворскла».

Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців

– Я все життя займаюся спортом, бігаю, – розповідає Володимир Валентинович. – Таке чудове спортивне свято, тому вирішив спробувати свої сили. Я раніше брав участь у забігах на довгі дистанції. На жаль, давно в повній мірі не тренувався. Втім дуже задоволений, пройшов по дистанції так, як задумував.

Цей марафон став вже 84-тим для 70-річного Георгія Мітєва, із Ізмаїлу (Одещина). Він вже 61 рік бере участь у марафонах.

Полтавський напівмарафон: думки учасників та переможців

– Нормально далася ця дистанція, – розповів він. – Було трохи важкувато. Але, як замислив, так все і зробив – із 50 хвилин «вибіг». Я дуже вдячний, тут просто височенний рівень організації. Мене зустріли, з комфортом влаштували тут, у Полтаві. Порадували дідуся на старості років, – с посмішкою підсумував 70-річний атлет.

Дувіться також наш фоторепортаж: Напівмарафон у Полтаві зібрав більше 700 учасників

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter