Полтавці навчалися тхеквондо у тренера збірної Іспанії

Спорт
Андрій Іванов4 листопада 2015 о 19:501420 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці навчалися тхеквондо у тренера збірної Іспанії
​Майстер клас проходив у Києві для спортсменів-тхеквондистів всієї України.

Полтавці навчалися тхеквондо у тренера збірної ІспаніїФото: poltavawtf.blogspot.com

Впродовж цього часу було більше 10 годин тренувань під керівництвом головного тренера та технічного директора збірної команди Іспанії Хесус Тортоса Аламеда (8 дан тхеквондо). Іспанський тренер розповів своє бачення на спортивний поєдинок в тхеквондо та навчав провідних спортсменів та тренерів тонкощам та хитрощам застосування цього на практиці. Як спортсмен Хесус неодноразовий Чемпіон Европи, срібний призер Чемпіонату світу з тхеквондо, Учасник Олімпійських Ігор, більшість поєдинків завершував нокаутом. А як тренер він підготував чемпіонів світу, Європи та Олімпійських ігор. Один з кращих тренерів світу, з 2005 року головний тренер збірної Іспанії. Спортсмени збірної вибороли 28 світових медалей серед яких 10 золотих, на Олімпійських іграх вибороли три медалі – одне золото та два срібла.

По завершенні нашим інструкторам Андрію Нечитайло, Вікторії Терещенко та Юрію Шавиро вручили сертифікати. Хесус Тортоса побажав успіху в тренерській діяльності та сподівається побачити українських тренерів на світовій арені зі своїми учнями, повідомив офіційний сайт Федерації тхеквондо ВТФ України.

Читайте також: «Ворскла» змагалася з «п’яних пенальті».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter